ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Στην περιοχή του Πωγωνίου  έχετε πολλές εναλλακτικές  επιλογές διασκέδασης. Τον Χειμώνα μπορείτε να επισκεφθείτε κάποιο από τα καφέ -μπαρ της περιοχής ενώ το Καλοκαίρι τα τοπικά πανηγύρια και εκδηλώσεις σας μυούν στο νόημα της τοπικής παράδοσης. Όταν θα βρεθείτε στο Πωγώνι αξίζει να αφουγραστείτε τους ρυθμούς του. Για παράδειγμα οι ντόπιοι τα χειμωνιάτικα βράδια κατευθύνονται στα τοπικά καφενεία που όλο και στήνεται κάποιο γλέντι με την συνοδεία ντόπιων μουσικών, πλούσιους τοπικούς μεζέδες και άφθονο τσίπουρο.

Το καλοκαίρι τα χωριά σφύζουν από κόσμο και τα τραπέζια βγαίνουν στις πλατείες με τους πλατάνους. Σχεδόν κάθε βράδυ γίνεται κάποια εκδήλωση στα χωριά του Πωγωνίου κυρίως προς τιμή αγίων που γιορτάζουν όπως π.χ της Αγίας Παρασκευής στο Κρυονέρι. Επίσης φανταστική ευκαιρία να δείτε από κοντά τι σημαίνει γιορτή στο Πωγώνι.PLATEIAVISSANI

Εάν πάλι επιμένετε να επισκεφθείτε κάποιο μπαρ για κοσμοπολίτικη διασκέδαση θα πρέπει να οδηγήσετε περίπου 30 λεπτά ως την πόλη των Ιωαννίνων και να διαλέξετε ένα από τα πολλά σημεία διασκέδασης.

Μοιράσου το άρθρο Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Digg this
Digg
Share on StumbleUpon
StumbleUpon
Pin on Pinterest
Pinterest
Email this to someone
email
Print this page
Print

Tags: , ,